Club van Ome Joop

De club van Ome Joop is een timmer- en hobbyclub, genoemd naar Joop Marks. Decennia lang leidde hij samen met een groep enthousiaste vrijwilligers de club. Ome Joop was een begrip in Diepenheim en hoorde bij Nooit Gedacht. Gelukkig blijft de club, ook na zijn dood, bestaan! Onder leiding van een aantal deskundige vrijwilligers werkt een groep jongens en meisjes aan allerlei opdrachtjes. Zo maken de kinderen vogelhuisjes of timmeren ze een eigen houten garage voor al hun auto’s in elkaar. Kinderen vanaf groep 4 kunnen op de vrijdagmiddagen terecht. Je moet je wel vooraf opgeven. Gezien de opbouw van de middagen van het programma door de maanden heen, is het niet mogelijk om slechts aan één middag mee te doen. Kinderen die niet trouw komen, kunnen verwijderd worden uit de groep. Door het grote aantal opgaven moet de mensen van de Club hier heel streng in zijn.

Voor de club van Ome Joop moet je:

  • lid zijn van Nooit Gedacht.
  • minimaal in groep 4 zitten.

Kun je niet het hele seizoen aansluiten, informeer ons dan tijdig. Uiteraard denken wij graag mee om deelname mogelijk te maken.

We willen zoveel mogelijk kinderen de mogelijkheid geven om deel te nemen aan de Club van Ome Joop, helaas zijn er een beperkt aantal plekken.

Voorbeelden van werkstukken die je kunt maken