Down Town

Down Town is voor kinderen van groep 7 t/m de 2e klas van het voortgezet onderwijs, die lid zijn van Nooit Gedacht.

Bij Down Town organiseren we verschillende activiteiten, dat kan variëren van een gewone discoavond tot een smokkeltocht.

Het doel van Down Town is, dat kinderen deze avond geheel zelfstandig organiseren. Ze verzorgen de muziek, maar ook de bardiensten. Vanuit Nooit Gedacht zijn altijd vrijwilligers aanwezig die de kinderen begeleiden.

Dit houdt in dat de kinderen zelf verantwoordelijk zijn om gezellige / leuke muziek te draaien. Maar ook dat de bardienst goed verloopt.

Elke Down Town-avond mogen er verschillende kinderen ( in overleg met het bestuur ) de bardienst draaien. Zij moeten ervoor zorgen dat iedereen hier op de juiste wijze mee omgaat.

Dit alles in het kader om de zelfstandigheid van de kinderen te vergroten.

Dat is ook de reden van het grote succes van Down Town.

Down Town is er in de periode van eind oktober tot mei. Voor de precieze data zie de kalender. De avonden beginnen om 19.30 uur en duren tot 21.45. Duurt een avond langer, dan krijgen de ouders hiervan via de kinderen een bericht. Bij Down Town schenken we geen alcohol of energydrinks en in de kelder mag niet worden gerookt. Introducees zijn alleen welkom in overleg met één van de comitéleden.

In verband met corona zijn deze activiteiten opgeschort

Down Town regels

  • Down Town is voor iedereen van groep 7 tot en met de tweede klas van het voortgezet onderwijs, die lid is van Nooit Gedacht.
  • Bij Down Town wordt geen alcohol en energiedrank geschonken en gedronken.
  • In de kelder mag niet worden gerookt.
  • Introducees alleen in overleg met de comité leden.
  • Houd je je niet aan de regels dan ben je niet meer welkom en worden je ouders ingelicht.

Contactpersoon Down Town

Annelies Teijink-van der Kolk

ps. Ben je 18 jaar of ouder en wil je helpen tijdens de avonden, of organiseren van activiteiten voor deze leeftijdscategorie? Neem vrijblijvend contact op met Manon, of stuur een mail naar info@nooitgedacht-diepenheim.nl.