Down Town

Down Town is voor kinderen van groep 7 t/m de 2e klas van het voortgezet onderwijs, die lid zijn van Nooit Gedacht.

Bij Down Town organiseren we verschillende activiteiten, dat kan variëren van een gewone discoavond tot een smokkeltocht.

De discoavonden worden georganiseerd in samenwerking met Jeugdsoos “Why Don’t Cha”. Zij verzorgen de muziek, maar ook de bardiensten. Vanuit Nooit Gedacht zijn vrijwilligers beschikbaar in geval van calamiteiten.

Down Town is er in de periode van eind oktober tot mei. Voor de precieze data zie de kalender. De avonden beginnen om 19.30 uur en duren tot 21.30. Duurt een avond langer, dan krijgen de ouders hiervan via de kinderen een bericht. Bij Down Town schenken we geen alcohol of energydrinks en in de Soos mag niet worden gerookt. Introducees zijn alleen welkom in overleg met één van de comitéleden.

Down Town regels

  • Down Town is voor iedereen van groep 7 tot en met de tweede klas van het voortgezet onderwijs, die lid is van Nooit Gedacht.
  • Bij Down Town wordt geen alcohol en energiedrank geschonken en gedronken.
  • In de soos mag niet worden gerookt.
  • Introducees alleen in overleg met de comitéleden.
  • Houd je je niet aan de regels dan ben je niet meer welkom en worden je ouders ingelicht.

Contactpersoon Down Town

Annelies Teijink-van der Kolk

ps. Ben je 16 jaar of ouder en wil je helpen tijdens de avonden, of organiseren van activiteiten voor deze leeftijdscategorie? Neem vrijblijvend contact op met Annelies, of stuur een mail naar info@nooitgedacht-diepenheim.nl.