Palmpasen

Ieder jaar op Palmzondag wordt het eierzoeken georganiseerd. In 2020 zullen we op 5 april verzamelen in het BinnensteBuitenBos waar ook de paashaas zijn opwachting maakt. Na een optreden van de Stedeker Krummels vertrekken we in optocht, m.m.v. de Harmonie richting het Sterrebos. Daar is de paashaas al druk bezig geweest de eieren te verstoppen. Voor alle peuters/ kleuters en kinderen van de basisschool t/m groep 5 én die lid zijn van Nooit Gedacht wordt het eierzoeken georganiseerd.  Wie zal de meeste eieren vinden? De winnaars krijgen een leuke prijs, daarnaast krijgt ieder kind een leuke verassing.

13.30 uur: verzamelen in het BinnensteBuitenBos met een optreden van de Stedeker Krummels
Aansluitend Vertrek van de Palmpasen optocht m.m.v. de Harmonie richting Sterrebos
Aansluitend Eierzoekwedstrijden in het Sterrebos

LET OP!
Het is niet nodig uw kind op te geven voor het eieren zoeken.
In het Sterrebos plaatsen we borden, waar de kinderen van groep 0 tot 5 zich kunnen aanmelden voor deelname.
Daar krijgt uw kind een tas met zijn/ haar naam erop waarin de gezochte eieren kunnen worden gestopt. Ouders mogen niet mee het veld in, er is begeleiding aanwezig!

Bij het eierzoeken mogen wij gebruik maken van het privé terrein van Huize Diepenheim. Wij willen dit graag in de toekomst ook blijven doen en vragen u dan ook om respectvol met de natuur en het terrein om te gaan, neem snoeppapiertjes e.d. dus alstublieft even mee naar huis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons via mail