Ukkiemiddag

Ukkiemiddag 2023 staat gepland voor zaterdag 13 Mei.


Ieder jaar wordt er op een zaterdagmiddag een ukkiemiddag georganiseerd. Dit voor de allerkleinste leden van onze vereniging. Het thema wisselt ieder jaar.

2017
Sport en spel

Ongeveer 50 kinderen namen deel aan de ukkiemiddag afgelopen zaterdag. Jeugd- en Jongerenwerk Nooit Gedacht had voor de gelegenheid de Koppel afgehuurd om verschillende activiteiten ana te kunnen bieden aan de jongste leden.

Het is goed om te zien dat het aantal kinderen dat de ukkiemiddag weet te vinden, groot is. Deze keer was de ukkiemiddag in de open lucht en later in het seizoen. Het pakte goed uit en bleef het de hele middag droog.
Grote publiekstrekkers waren het schminken en het springkussen. De kinderen moesten voor het schminken lang wachten, maar het resultaat mocht er zijn. Verschillende prinsessen, vlinders en spidermannen liepen die middag rond. De kinderen konden verder knutselen, pittenzakken gooien, penalty schieten en snoepketting rijgen. De organisatie kijkt terug op een erg geslaagde middag.

        

2016
Cowboys en indianen

De ukkiemiddag afgelopen zaterdag was een succes. Bijna 50 kinderen wisten samen met hun papa’s en mama’s de weg naar Herberg de pol te vinden. Het thema was cowboys en indianen en was door de vrijwilligers van Nooit Gedacht doorgevoerd in veel activiteiten.

Er was een tipitent, de kinderen konden een indianentooi knutselen en was er een echt cowboys-en-indianen-disco. De ukkies mochten een cakeplak versieren en uiteraard opeten. De ballenbak stond er en de stoere kids konden ballenggooien. Net als vorig jaar was het springkussen om de nodige energie eruit te springen.