Goede doel

Lege flessen actie

Ieder jaar houden wij een lege-flessenactie onder het motto ‘U de inhoud, wij de fles’. Met deze actie hopen wij jaarlijks een extra zakcentje binnen te halen. Hiermee kunnen we iets extra’s doen voor de jeugd. Kinderen uit de groepen 3, 4 en 5 komen op zaterdag 9 januari 2016 bij u aan de deur. We hopen natuurlijk op een leuke bijdrage van de Diepenheimse bevolking.

Contactpersoon: Marc Imhof


Jantje beton

Voor Jantje Beton mogen wij met de collectebus huis aan huis.

Wat doet Jantje Beton?
Veel kinderen spelen minder buiten dan ze zouden willen. Oorzaken hiervan zijn onder andere een gebrek aan geschikte speelruimte, het ontbreken van kinderen om mee te spelen en ouders die kinderen niet meer buiten (durven te)laten spelen.
Daarom initieert, ondersteunt en organiseert Jantje Beton zelf activiteiten zodat kinderen weer zorgeloos buiten kunnen spelen.
Wij als Jeugd- en Jongerenwerk Nooit Gedacht kunnen ons natuurlijk vinden in de doelstelling van Jantje Beton en hebben op veel raakvlakken overeenkomsten. Jantje Beton heeft ons kampeerweekend in ons jubileumjaar (2008) gesteund, waar we heel erg blij mee waren.

50% van de inkomsten van de collecte in Diepenheim komt in de kas van Nooit Gedacht. Door de hulp van vele vrijwilligers (collectanten) kunnen wij weer extra inkomsten verkrijgen, wat weer ten goede komt aan één van onze leuke activiteiten.
Alle vrijwilligers bedankt!

Contactpersoon : Erna Lansink, tel. 0547 – 352523


Eieractie

Ook dit jaar gaan we weer eieren verkopen voor de komende Paasdagen.
Elk jaar gaan we op kamp en we hopen dat alle kinderen uit groep 6, 7 en 8 weer mee gaan. We zijn druk bezig met de voorbereiding en we hebben er weer zin in.
Deze actie helpt om de eigen bijdrages zo laag mogelijk te houden. Vraag aan familie, vrienden, kennissen en buren of ze een doosje eieren willen kopen voor de Paasdagen. We hopen natuurlijk dat je zoveel mogelijk doosjes kunt verkopen. Hoe meer hoe beter!

Op de vrijdagmiddag voor Palmpasen zullen we dan tussen 17.30 en 18.00 uur weer verzamelen op het Cultureel Centrum. Daar kun je dan het door jou verkochte aantal doosjes ophalen en zo snel mogelijk, maar zeker vóór de Paasdagen, bezorgen bij de mensen die ze van jou gekocht hebben.