Persconferentie Sinterklaas

Sinterklaas heeft een persconferentie gegeven in de Hof van Twente. In deze persconferentie had de goedheiligman een belangrijke mededeling voor alle kinderen, vaders en moeders en opa’s en oma’s uit de Hof van Twente. De jongste inwoners uit de Hof worden onder andere uitgenodigd om een filmpje in te sturen. Ook werd tijdens de persconferentie benadrukt dat alle kernen in de gemeente dit jaar bij de videoserie worden betrokken.

Dat betekent dus dat ook jullie, inwoners van Diepenheim, mee mogen doen. Wil je meer weten van Sinterklaas? Bekijk de speciale persconferentie (door op persconferentie te klikken) van Sinterklaas!persconferentie Sint door: Hofnieuws

Jullie inzendingen sturen jullie naar hofvansint@gmail.com

Geplaatst in Intocht Sinterklaas en getagd met , , .