Geslaagde Ukkiemiddag

De Ukkiemiddag, gehouden in Herberg de Pol, was een groot succes. Bijna 60 kinderen namen deel aan de verschillende spelletjes/activiteiten die door Nooit Gedacht waren opgezet. Na een uurtje spelen, werden de kinderen naar buiten geleid voor een beker drinken. Dat gaf de toneelvereniging Ons Genoegen de tijd om zich klaar te maken voor de voorstelling ‘de rattenvanger van Hamelen’.

Een mooie voorstelling waar veel jonge kinderen als figurant aan deelnamen. Het stuk was leuk opgezet en de ukkies genoten met volle teugen. Na afloop werden de kinderen getrakteerd op een cadeautje. De organisatie van de Ukkiemiddag spreekt van een groot succes en bedankt Ons Genoegen voor het belangeloos houden van de voorstelling voor onze jongste leden. De volgende activiteit is zomerkamp dat wordt gehouden van 8 tot en met 10 juni.

Geplaatst in Geen categorie.