De nieuwe Nooit Gedacht kalender is er!

Je kunt hem hier downloaden als PDF: activiteitenkalender 2023-2024

Of direct inladen in je digitale kalender (werkt vooral goed op je mobiel):

Kalender Nooit Gedacht 2023-2024
Kalender Club van Ome Joop 2023-2024
Kalender Down Town 2023-2024

De traditionele, kleurrijke (én geplastificeerde) Nooit Gedacht kalender werd jarenlang aan het begin van het schooljaar onder al onze leden verspreid. Maar door de opkomst van digitale agenda’s wordt hij niet meer zo veel gebruikt als in het verleden. Daarom hebben we dit jaar besloten de kalender alleen nog digitaal te verspreiden.

Wil je de kalender graag zelf printen? Download dan de PDF bovenaan.

Wil je de kalender liever inlezen in je digitale agenda? Download hier dan een van de digitale kalenderbestanden. Dit werk vooral goed vanaf je mobiele telefoon: de afspraken komen dan direct in je agenda terecht. Omdat de Club van Ome Joop en Down Town niet voor iedereen van belang zijn, hebben we deze in aparte bestanden opgenomen.

Geplaatst in Geen categorie.