Koningsdag 2016 in Herberg de Pol

De Koningsdag in 2016 krijgt aanstaande woensdag een ander karakter dan voorgaande edities. Door het koude weer en de voorspelde regen heeft Jeugd- en Jongerenwerk Nooit Gedacht besloten de Koningsspelen in de feestzaal van Herberg de Pol te houden. Het programma is ongewijzigd. Het fietsversieren is afhankelijk van het weer en zal op het pleintje voor Herberg de Pol plaats vinden.

9:30 uur: We hebben dit jaar heuse Koningsspelen voor de jongste jeugd. Verschillende spelletjes staan klaar voor de kinderen. Uiteraard valt hier en daar ook nog wel iets te snoepen of te drinken. Afhankelijk van de weersomstandigheden gaan we achter de Harmonie aan om bij het WoZoCo te eindigen voor het huldigen van eventuele lintjesdragers.

De fietstocht gaat NIET door. Vandaag hebben we besloten dat onze activiteiten veilig en onder optimale omstandigheden plaats moeten vinden. Gezien de weersvoorspelling voor morgen met veel regen en kans op onweer achten wij het niet veilig om een fietstocht te houden. Wij betreuren dit, maar vinden de veiligheid van onze leden, deelnemers en vrijwilligers het belangrijkste.

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie