Wandelvierdaagse van start

Jeugd- en jongerenwerk Nooit Gedacht organiseert haar jaarlijkse wandelvierdaagse. Iedereen die van wandelen houdt kan zijn hart, vanaf vanavond tot en met vrijdag 24 juni, weer ophalen in de prachtige omgeving van Diepenheim.

Net als vorig jaar kan er in de maand juni weer gewandeld worden in de omgeving van Diepenheim tijdens de wandelvierdaagse. De organisatie heeft 5 mooie routes gepland zodat er in iedere hoek van Diepenheim wordt aangedaan. Er zijn routes van 5 en 10 kilometer. Wie vier avonden loopt ontvangt na afloop een medaille.

Kosten € 4,00 per persoon voor een weekkaart. Ook is het mogelijk een dagkaart te kopen, kosten hiervoor zijn € 1,50 per persoon. Als extra attentie krijgen deelnemers een rugzakje met inhoud aangeboden van Spar Kleis Diepenheim.

Er kan van maandag t/m donderdag gestart worden van 18.00 tot 19.00 uur bij Cultuurcentrum Herberg de Pol aan de Raadhuisstraat 8 te Diepenheim. Aftekenen van de kaarten kan tot uiterlijk 21.00 uur, bij het Cultuurcentrum Herberg de Pol. Daarna sluit de post. Tijdens de eerste vier dagen staat onderweg bij de controlepost drinken voor de deelnemers.

Op vrijdag kan er gestart worden van 18.00 tot 18.30 uur. Vrijdag worden de wandelaars binnengehaald door de Harmonie bij sportpark de Koppel en is er voor alle deelnemers een hapje en een drankje aanwezig.

LET OP!! We lopen van de Koppel naar het centrum van Diepenheim en eindigen bij Irma’s café. Hier reiken we de medailles uit en krijgen de deelnemers een ijsje aangeboden van Irma’s café.

 

Eventuele groepen dienen zelf voor begeleiding te zorgen.

Geplaatst in Geen categorie.