Geslaagde ukkiemiddag

Ongeveer 50 kinderen namen deel aan de ukkiemiddag afgelopen zaterdag. Jeugd- en Jongerenwerk Nooit Gedacht had voor de gelegenheid de Koppel afgehuurd om verschillende activiteiten ana te kunnen bieden aan de jongste leden.

Het is goed om te zien dat het aantal kinderen dat de ukkiemiddag weet te vinden, groot is. Deze keer was de ukkiemiddag in de openlucht en later in het seizoen. Het pakte goed uit en bleef het de hele middag droog.
Grote publiekstrekkers waren het schminken en het springkussen. De kinderen moesten voor het schminken lang wachten, maar het resultaat mocht er zijn. Verschillende prinsessen, vlinders en spidermannen liepen die middag rond. De kinderen konden verder knutselen, pittenzakken gooien, penalty schieten en snoepketting rijgen. De organisatie kijkt terug op een erg geslaagde middag.

       

Geplaatst in Geen categorie.