Kampeerweekeinde is (bijna) AAN

Al weken spreken kinderen er over, maar ook de leiding en de kampcommissie kunnen aan niks anders meer denken: Kampeerweekeinde 2017 staat op het punt te beginnen. De lucht zit nog vol water, maar weersvoorspellingen laten veel zon zien. Om 17 uur vertrekken we naar Rijssen. Albert Jan Kleis laat ons zeker niet vertrekken zonder goede poncho’s. We zijn hier heel blij mee.

In het kampboekje staan de gegevens die je nodig hebt. En ook wat je niet nodig hebt;-). Er staan vragen in, waarmee je alvast punten kunt winnen voor je team. Breng de antwoorden mee! De jury kan direct al aan de slag hiermee. Zorg ervoor dat je fiets in orde is en verlichting heeft. We moeten nog een keer in het donker fietsen.Loop nog een keer de checklist na! Vergeet in ieder geval niet je tandeborstel, want niets is zo vervelend dat je tijdens het kamp alleen moet zitten;-)

We zullen thuisblijvers en andere belangstellenden op de hoogte houden via Facebook. ook daar zetten we gedurende het weekeinde foto’s op. Tot vanmiddag!

Geplaatst in Geen categorie.