Geslaagd zomerkamp

Kinderen vanaf groep zes hebben een zomerkamp gehad van Nooit Gedacht bij kampeerboerderij Langenberg in Rijssen afgelopen weekeinde. Vrijdag zijn 56 kinderen op de fiets vertrokken en hadden een volledig verzorgd weekeinde op een perfecte locatie. Op elke dag/avond konden de kinderen in teamverband deelnemen aan verschillende uitdagende activiteiten.

Over het hele weekeinde was groep 7 de beste

 

Na aankomst konden de kinderen eerst aanschuiven voor een verdiend diner. ’s Avonds hebben ze geknutseld en hebben ze een bosspel gespeeld. De zaterdag was ingeruimd voor het instuderen van een eigen gemaakt liedje (per team) en spelletjes en de kinderen moesten zelf het avondeten voorbereiden. Nadat hiervan lekker was gesmikkeld, werden de liedjes voorgedragen voor de hele groep. Daarna hebben ze nog een spannende lasergame in het bos gespeeld. Als afsluiter werd er nog een pyamadisco gehouden. Op de zondag hebben ze softbal op een zeepbaan gespeeld en is er ’s middags gezwommen. Om vijf uur kwamen de kinderen moe, maar voldaan aan bij Herberg de Pol.

Gerjan Wegereef heeft aangegeven te stoppen in de keukenploeg. Hij kreeg een welverdiend applaus van alle aanwezigen tijdens het afsluitende praatje van Marian Zwiers. Volgend jaar is het kampweekeinde op een andere locatie dan de Langenberg in Rijssen. We communiceren daar in de loop van het volgend seizoen over.

Foto’s van het Zomerkamp:

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Geplaatst in Geen categorie.