Wandelvierdaagse van start

We gaan weer wandelen in Diepenheim. Jeugd- en Jongerenwerk Nooit Gedacht Diepenheim houdt de jaarlijkse wandelvierdaagse van 19 t/m 23 juni aanstaande. Iedereen die van wandelen
houdt kan zijn/haar hart weer ophalen in de prachtige omgeving van Diepenheim.

Net als voorgaande jaren gaan we weer door het mooie Stedeke wandelen en genieten we weer van verschillende landschappen. Voor elke avond heeft Nooit Gedacht een gewone route (± 5 km) en een lange route (± 10 km) uitgestippeld. Deelname voor een avond kost €1,50. Voor €4 loopt u vier avonden en krijgt u een herinneringsmedaille.  De start van maandag tot en met donderdag is tussen 18 en 19 uur. De binnenkomst is uiterlijk 21 uur. Op vrijdag is de start tussen 18 en 18:30 uur. Gezamenlijk lopen we het laatste stuk naar het centrum van Diepenheim.

LET OP! Omdat wij ons verantwoordelijk voelen voor alle deelnemers en kinderen in het bijzonder, hebben we Algemene voorwaarden Wandelvierdaagse opgesteld. Wij verwachten dat u zich hieraan houdt.

Tijdens de vierdaagse lopen wij regelmatig over prachtige wandelpaden op privéterrein. Dit willen wij ook graag in de toekomst blijven doen! Wij vragen iedereen dan ook om respectvol om te gaan met de natuur en andermans eigendommen.

Geplaatst in Geen categorie.