Gerjan neemt afscheid

Gerjan Wegereef, vaste kracht van het keukenteam, heeft aangegeven te willen stoppen met zijn werkzaamheden tijdens het zomerkamp van Nooit Gedacht. Al jaren vormde hij samen met Sietse Wierenga een geoliede machine dat alle kinderen, leiding en andere vrijwilligers voorzag van het nodige  eten en drinken. Er was geen situatie te bedenken, waar zij het hoofd niet konden bieden.

Gerjan werd hartelijk toegezongen door de aanwezigen tijdens het afsluiting van het kamp dit jaar. Marian Zwiers, hoofd van de zomerkampcommissie roemde Gerjan om zijn niet aflatende inzet in de afgelopen jaren. De commissie is inmiddels gestart met het zoeken van een vervanger voor hem. Ben je geïnteresseerd in een weekeinde helpen tijdens het zomerkamp, meld je dan via info@nooitgedacht-diepenheim.nl. Wij nemen contact met je op over eventuele invulling van werkzaamheden.

Geplaatst in Geen categorie.