Sinterklaas komt naar Diepenheim

Sinterklaas komt naar Diepenheim! Eigenlijk wisten we dat wel, maar ook voor Nooit Gedacht is het wel een klein beetje spannend om dit met de hoofdpiet te bespreken. In verband met verplichtingen lukte het de Goedheiligman niet om net als vorig jaar te bivakkeren. Maar zondag 18 november hoopt hij te worden verwelkomd door zoveel mogelijk kinderen en papa’s, mama’s, opa’s en oma’s.

Meestal organiseert de hoofdpiet een bijzonder vervoersmiddel voor Sinterklaas. Omdat de laatste het schimmeltje niet teveel wil belasten, is het een vervoersmiddel van een Diepenheimer. Dus wij zijn benieuwd wat zondag tevoorschijn komt.

Het programma begint om 13:30 uur. Dan verzamelen we ons bij de parkeerplaats van Bello’s bar.

Het resterende programma is hier te lezen

Geplaatst in Geen categorie.