Moederdag 2020

Wat is het toch vervelend om telkens te moeten melden dat iets niét doorgaat. Gelukkig kunnen wij melden dat Moederdag wél doorgaat en zelfs met een eigen gemaakt cadeautje. De knutselcommissie heeft voor de kinderen die graag creatief bezig zijn, een aantal ideeën bij elkaar gezocht en uitgewerkt. Kies een van de projecten en werk ze uit. Laat je vader je helpen als het iets te moeilijk voor je is.

Persoonlijke kaars met eigen tekening
Wat een super bijzonder cadeau is om voor Moederdag te knutselen, is deze persoonlijke kaars met daarop je eigen tekening! Eerst maak je een prachtig kunstwerk op papier en daarna laat je hem als het ware door de kaars opnemen door hem te verhitten. Kijk maar naar de video om te zien hoe het moet.
Link naar filmpje

 

 

 

 

Bloemenhandjes in een versierde bloempot

Van bloemen worden alle mama’s blij. Ik in ieder geval! En helemaal als de bloemen gemaakt zijn van de handafdruk van je kind. De versierde pot kun je later ook nog voor iets anders gebruiken, zoals kruiden bijvoorbeeld.

 

 

 

 

 

 

Mooie boekenlegger

Met de afdruk van je hand kun je zoveel leuks. Daar is deze boekenlegger ook weer een voorbeeld van. Je trekt je hand om op dik papier en knipt hem uit. Dan plak je hem met goeie lijm op een ijsstokje en kun je hem versieren. Leuk om samen te geven met een mooi boek.

Geplaatst in Geen categorie.