Sinterklaas is weer in Diepenheim

Het had niet veel gescheeld, of de intocht kon geen doorgang vinden. Sinterklaas, die de hele week al bij Roots20 logeerde, was heel even bij zalencentrum Beltman. Een rondleiding over de bovenverdieping bij Beltman liep bijna heel vervelend af voor Sinterklaas. Hij en wat pieten kwamen vast te zitten op het balkon van de feestzaal. Gelukkig wist brandweer Diepenheim met snel en adequaat optreden het feest voor de Diepenheimse kinderen te redden. De Goedheiligman werd bevrijd en de intocht kon gelukkig doorgaan. Nog natrillend van het avontuur nam de Sint ruim de tijd voor alle kinderen die de moeite hadden genomen hem in Diepenheim te onthalen. Achter de Koninklijk Onderscheiden Harmonie aan, toog het gezelschap naar Herberg de Pol, waar wethouder Wim Meulenkamp een welkomstwoordje sprak voor Sint en zijn pieten. De oude baas had zelf een verdrietige mededeling dat Loes van Hall heeft besloten haar carrière elders voort te zetten en bedankte haar met een dikke zoen. Hij heeft de opdracht bij Jeugd- en Jongerenwerk Nooit Gedacht neergelegd een opvolger voor Loes te zoeken. De Sint is niet bang voor corona, maar liet de kinderen buiten bij de Pol in defilé langs hem en zijn pieten lopen. Zij kregen allen een cadeautje en uiteraard nog veel pepernoten mee voor thuis.

 

 

Geplaatst in Geen categorie.