Sinterklaas komt dit jaar naar Diepenheim

Sinterklaas komt naar Diepenheim! Na lange, moeizame onderhandelingen over een tijdelijke logeerplek is de Goedheiligman akkoord gegaan met ons voorstel. Hij slaapt tot en met zijn verjaardag in het mooie B&B van familie Wegereef: Roots20. Daar heeft hij ook zijn rode brievenbus neergezet en hoopt hij dat veel kinderen een mooie tekening maken en posten. De Sint liet weten niet altijd aanwezig te zijn in Diepenheim, maar regelmatig de brievenbus te legen.

De bedoeling is dat hij aanstaande zondag, 21 november echt wordt verwelkomd door de Diepenheimse kinderen. Ook zorgt hij ervoor dat voldoende zwarte pieten aanwezig zijn. Hij heeft nog niks verteld over de manier hoe hij zich door Diepenheim wil verplaatsen, maar wij begrepen van de hoofdpiet dat dit iets met Ferrari-rood te maken heeft. We zijn benieuwd.

Het programma begint om 13:30 uur. Dan verzamelen we ons bij de parkeerplaats van Bello’s bar.

Lees hier voor het vervolg van het programma

Geplaatst in Geen categorie.