Kinderkledingbeurs opent nieuwe seizoen

Jeugd- en jongerenwerk Nooit Gedacht houdt dit najaar weer een kinderkleding-en speelgoedbeurs. De beurs houden we woensdagavond 4 oktober van 19 tot 21 uur. De avond (dinsdag van 19 tot 21 uur) en de morgen (woensdag van 8:30 tot 11:30) ervoor krijgen inzenders de mogelijkheid hun kleding te taggen en op te hangen. De beurs is in Werkplaats Diepenheim aan de Hagen 3. We hebben daar een uitstekende lokatie om in een grote ruimte veel rekken neer te zetten. Hierdoor ontstaat er een mooie presentatie van uw kleding en speelgoed. Anders ten opzichte van voorgaande edities is dat we ook zomerkleding accepteren.

De kleding en het speelgoed moeten schoon, netjes en heel zijn. Ondergoed en schoenen kunnen niet worden ingebracht (regenlaarsjes/turnschoentjes mogen wel). Kleding dat niet aan de eisen voldoet, komt niet voor verkoop in aanmerking.
Inbreng is voor eigen risico. Het inschrijfgeld bedraagt €2,50 per inbrenger. Boven de €10 omzet per inbrenger vervalt het inschrijfgeld, maar is 70% van de opbrengst voor de inbrenger en 30% voor Nooit Gedacht. Nooit Gedacht zorgt voor een aantal prijstangen en toebehoren voor het prijzen van de kleding. Let op! Alleen onze eigen prijskaartjes accepteren wij.

Op de donderdag na de beurs krijgt u de mogelijkheid uw opbrengst en niet-verkochte kleding op te halen. Voor meer informatie verwijzen we u naar onze website www.nooitgedacht-diepenheim.nl of bellen met: Jolanda Asbreuk-Olydam 0613506144

Geplaatst in Geen categorie.