Jeugd gaat blussen

De kinderen van groepen 7 en 8 en eerste groep voortgezet onderwijs gaan een voorlichtingsavond volgen bij de plaatselijke brandweer. Naast wat tekstuele uitleg over hoe te handelen bij verschillende branden, mogen de kinderen ook zelf ervaren hoe het is om eigenhandig een brandje te blussen. De Down Town commissie is verguld met de medewerking van de brandweer en hoopt met deze avond de bewustwording van de jeugd te vergroten en door brandweerlieden te laten voorlichten hoe te handelen.

Afgelopen week zijn de kinderen tijdens een verrassingsavond naar een bowlingcentrum geweest. Dat stond al garant voor veel blije gezichten. De komende activiteit is op 23 februari aanstaande. Dan hebben de kinderen een smokkeltocht. Hiervoor is opgave noodzakelijk. Het formulier is via de mail naar de ouders gestuurd. Deze formulieren dienen vóór 16 februari aan Looiersplantsoen 25 te worden ingeleverd. Er kunnen géén kinderen deelnemen, die niet vooraf aangemeld zijn. Houd daar rekening mee!

Geplaatst in Geen categorie.